Izdvajamo

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Prijedor prijavljena su 4 krivična djela, narušavanja javnog reda i mira nije bilo, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Policijskoj upravi Prijedor, prijavljeno je da je dana 28.10.2020. godine, u ulici P.P. NJegoša u Prijedoru otuđeno vozilo marke „Mercedes“ privatnog vlasništva. Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a o navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Rad na pronalasku izvršioca i rasvjetljavanja krivičnog djela je u toku.

Dana 29.10.2020. godine prijavljeno je da se na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad, u mjestu Brezičani, dogodila saobraćajna nezgoda kom prilikom je jedno lice zadobilo tjelesne povrede. Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je došlo do slijetanja vozila marke „Opel“ sa kolovoza kojim je upravljalo lice Z.Ž. iz Novog Grada, koje je tom prilikom zadobilo teške tjelesne povrede.

Često se naši ljudi osječaju uvrjeđenim sa riječi 'dijasporac'. Ovo je večinom slučaj iz razloga nepoznavanja značenja te riječi. Šta ustvari znači 'Dijaspora'

Opširnije...