Izdvajamo

Policijskoj upravi Prijedor, 09.11.2020. godine, prijavljeno da je u toku noći 08/09.11.2020. godine, u mjestu Čejreci, Grad Prijedor, otuđeno vozilo marke „Opel Corsa“ vlasništvo lica Ž.A. iz Prijedora.

Istog dana, na osnovu preduzetih operativno taktičkih mjera i radnji, došlo se do saznanja da je predmetno vozilo otuđilo lice M.G. iz Prijedora, te je nad istim izvršena kriminalistička obrada.

Utvrđeno je da je osumnjičeni M.G., tokom noći 08/09.11.2020. godine, neopaženo došao do kuće oštećenog lica, gdje je iz objekta garaže otuđio vozilo „Opel Corsa“, u kojem se u momentu otuđenja nalazio kontakt ključ.

Nakon izvršenja krivičnog djela, osumnjičeni je otuđeno vozilo ostavio parkirano na području Grada Prijedora, gdje je isto i pronađeno te vraćeno vlasniku.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv lica M.G., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

PU Prijedor
Foto – ilustracija

Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.