Izdvajamo

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 16:30 časova na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad, u mjestu Prljugovac, na samoj granici Prijedora i Novog Grada, na licu mjesta poginula je žena koja se nalazila na mjestu suvozača u automobilu marke jugo 45. Vozač, a riječ je o starijem muškarcu i navodno suprugu poginule, je povrijeđen i kolima hitne pomoći prevezen u prijedorsku bolnicu.

 Stepen njegovih povreda i to da li je životno ugrožen za sada nije poznat. Drugi učesnik u ovoj nezgodi je automobil škoda. Saobraćaj ovim putnim pravcem je zbog nezgode zatvoren, a kolona u pravcu Prijedora duža od kilometar i po.

 Nezvanično na licu mjestu saznajmeo da je poginula mještanka Prljugovca S. P. a da je povrijeđen njen suprug P.P. Inače, po nezvaničnim saznanjima škoda se kretala magistralnim putem iz pravca Novog Grada, a u automobilu je navodno bilo i dijete, a kako nezvanično saznajemo i oni su kolima hitne pomoći prevezeni u bolnicu.

Više detalja o ovoj teškoj nesreći biće poznato nakon uviđaja koji pod nadzorom prijedorskog Tužilaštva obavljaju policijski službenici PS Novi Grad.


infoprijedor.ba


Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011