Izdvajamo

Policijski službenici Policijske stanice Kostajnica PU Prijedor, 13.11.2020. godine, izvršili su kontrolu lica D.K. državljanina Republike Hrvatske, kom prilikom su kod lica pronađena i oduzeta dva zamotuljka sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Zbog počinjenog krivičnog djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“, protiv lica D.K., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj.

U odvojenim aktivnostima, u toku noći 13/14.11.2020. godine, policijski službenici Policijske uprave Prijedor, izvršili su kontrolu putničkog vozila marke „Mercedes“ kojim je upravljalo lice iz Prijedora, kom prilikom je kod suvozača D.D. iz Prijedora, utvrđeno prisustvo opojnih supstanci u organizmu.

Nakon kompletiranja predmeta protiv lica D.D., nadležnom sudu, slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja počinjenog po Zakonu o proizvodnji i prometu opojnih droga.

 

PU Prijedor


Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011