Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, početkom novembra mjeseca ove godine, preduzimajući niz operativno taktičkih mjera i radnji, izvršili su kriminalističku obradu više lica iz Prijedora i rasvjetlili pet krivičnih djela „Teška krađa“ i „Krađa“ počinjenih na području PU Prijedor.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su osumnjičena lica H.T., A.F. i A.R., tokom ove godine, pokušala izvršiti tri krivična djela „Teška krađa“ na način da su nasilno ulazili u objekte porodičnih kuća privatnog vlasništva, iz kojih nisu otuđili ništa.

Osumnjičeni se takođe terete da su počinili i krivično djelo „Teška krađa“, kom prilikom su iz objekta kuće privatnog vlasništva otuđili određene predmete, a dio tih predmeta je pronađen i oduzet, te će isti biti vraćeni vlasniku.

Policijski službenici su u nastavku aktivnosti usmjerenih na rasvjetljavanje krivičnih djela izvršili kriminalističku obradu lica S.L. iz Prijedora, kom prilikom je utvrđeno da je dana 20.10.2020. godine iz poslovnog prostora pekare u Prijedoru otuđio novac u iznosu od 2.350,00 KM.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv osumnjičenih lica H.T., A.R. i A.F., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela „Teška krađa“ u pokušaju i „Teška krađa“, dok će protiv lica S.L. biti dostavljen izvještaj za krivično djelo „Krađa“.

 

PU Prijedor

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak