Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, početkom novembra mjeseca ove godine, preduzimajući niz operativno taktičkih mjera i radnji, izvršili su kriminalističku obradu više lica iz Prijedora i rasvjetlili pet krivičnih djela „Teška krađa“ i „Krađa“ počinjenih na području PU Prijedor.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su osumnjičena lica H.T., A.F. i A.R., tokom ove godine, pokušala izvršiti tri krivična djela „Teška krađa“ na način da su nasilno ulazili u objekte porodičnih kuća privatnog vlasništva, iz kojih nisu otuđili ništa.

Osumnjičeni se takođe terete da su počinili i krivično djelo „Teška krađa“, kom prilikom su iz objekta kuće privatnog vlasništva otuđili određene predmete, a dio tih predmeta je pronađen i oduzet, te će isti biti vraćeni vlasniku.

Policijski službenici su u nastavku aktivnosti usmjerenih na rasvjetljavanje krivičnih djela izvršili kriminalističku obradu lica S.L. iz Prijedora, kom prilikom je utvrđeno da je dana 20.10.2020. godine iz poslovnog prostora pekare u Prijedoru otuđio novac u iznosu od 2.350,00 KM.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv osumnjičenih lica H.T., A.R. i A.F., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela „Teška krađa“ u pokušaju i „Teška krađa“, dok će protiv lica S.L. biti dostavljen izvještaj za krivično djelo „Krađa“.

 

PU Prijedor

Svaki cetvrtak očekujem sa radošću, a tebi možemo zahvaliti na tome. Svaki put vidim nekog od familije, komsija i prijatelja. ... Hvala ti puno za četvrtak komšija.

Fatima Alić Hušić-još jednom HVALA.........
Četvrtak