Izdvajamo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, 17.11.2020. godine, podnijeli su izvještaj protiv lica M.R. iz Kozarske Dubice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Zloupotreba položaja odgovornog lica“.

Osumnjičeni se tereti da je kao odgovorno lice društva ograničene odgovornosti iz Kozarske Dubice, u namjeri pribavljanja protivpravne imovinske koristi, u periodu od 2015. do 2018. godine, na osnovu usmenog dogovora o poslovnoj saradnji sa preduzećem za prodaju nafte i naftnih derivata iz Kozarske Dubice, u više navrata preuzimao gorivo i drugu robu na odgođeno plaćanje, prouzrokujući dugovanja prema navedenom preduzeću u iznosu od 140.774,28 KM, oštetivši ga za isti iznos.

 

PU Prijedor


Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak