Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, 25.03.2021. godine, od lica M.R. iz Prijedora, višestrukog povratnika u vršenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, oduzeli su vozilo marke „Renault Laguna“, nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da R.M., bez važeće vozačke dozvole, upravlja neregistrovanim vozilom. Zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu, M.R. je lišen slobode.

Prema evidencijama u Registru novčanih kazni, M.R. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 4.100,00 KM, i protiv istog će, nadležnom sudu, biti dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.


PU Prijedor

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.