Izdvajamo

 

Ovim putem obavještavamo građane Prijedora koji su trebali da prime drugu dozu vakcine 12-14.aprila da prvih 500 doza vakcina SPUTNIK V druge komponente stiže sutra, srijeda u 9,30 u Prijedor.

Početak vakcinacije je zakazan za 10:00 časova u Dvorani Mladost i to po slijedećem rasporedu:

Od 10:00-11:00 drugu dozu primiće građani koji su trebali primiti 12.aprila

Od 11:00-13:00 drugu dozu primiće građani koji su trebali primiti 13.aprila

Od 13:00-16:00 drugu dozu primiće građani koji su trebali primiti 14.aprila.

Osobe koje dolaze na vakcinaciju su obavezne da sa sobom donesu ličnu kartu i karton vakcinacije koji su dobili nakon vakcinacije prvom dozom vakcine.

Ovim putem apelujemo na sve građane Prijedora koji su u prethodnom periodu primili prvu dozu vakcine SPUTNIK V i čekaju revakcinaciju da će druga doza biti obezbijeđena za SVE GRAĐANE te da nije potrebno da sutra dolaze na ovu lokaciju, ukoliko nisu navedenih dana tačnije 12.13 i 14.aprila trebali da prime drugu dozu.

Ovo navodimo da se ne bi stvarale nepotrebne gužve na vakcinalnom punktu , smanjili redovi čekanja uz poštovanje preporučenih epidemioloških mjera jer te osobe napominjemo , osim gore navedenih datuma, neće moći biti sutra vakcinisane.

Proces nastavka vakcinacije će biti kontinuiran i sutra će biti objavljena satnica za lica koja su trebala biti revakcinisana 15,16 i 19.aprila.

Dom zdravlja Prijedor

Svaki cetvrtak očekujem sa radošću, a tebi možemo zahvaliti na tome. Svaki put vidim nekog od familije, komsija i prijatelja. ... Hvala ti puno za četvrtak komšija.

Fatima Alić Hušić-još jednom HVALA.........
Četvrtak