Izdvajamo

 

Na području Policijske uprave Prijedor, dana 23.04.2021. godine, sprovedena je regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, psihoaktivnih supstanci ili lijekova koji se ne smiju upotrebljavati prije ili za vrijeme vožnje.

Tokom akcije ukupno je kontrolisano 205 učesnika u saobraćaju, a zbog počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja sankcionisana su 64 učesnika.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola sankcionisano je 39 vozača. Šest vozača lišeno je slobode zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu u količini preko 1,5 gr/kg.

U cilju zaštite bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno na vozače motornih vozila i motocikliste da poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci koje mogu uticati na psihofizičku sposobnost vozača da upravlja vozilom.


PU Prijedor

Svaka cast po kojzna koji put Caja tvoje ime treba zapisati zlatnim slovima i na ulaz u pijacu staviti naslov. LEGENDA KOZARACKOG CETVRTKA jer si to do sad zasluzio. DESETKA

Leka Ibric Mehmedagic
Četvrtak 01. Septembar 2016.