Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, tokom prethodnog vikenda, od višestrukih povratnika u vršenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli su dva putnička automobila.

Od lica M.B. iz Prijedora oduzeto je putničko vozilo marke „Hyundai“ nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola. Zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu u količini preko 1,5 gr/kg M.B. je lišen slobode. Provjerom kroz službene evidencije utvrđeno je da M.B. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje 4.450,00 KM.

Od lica M.LJ. iz Banja Luke oduzeto je putničko vozilo marke „Škoda“ nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Provjerom kroz službene evidencije utvrđeno je da je M.B. višestruki povratnik u vršenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i da po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 9.700,00 KM.

Protiv navedenih lica, nadležnom sudu, slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

 

PU Prijedor

Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.