Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor, 26.04.2021. godine oko 11,30 časova, prijavljeno je da se lice Dragutin Došen iz Prijedora, dana 24.04.2021. godine, udaljio iz stana na adresi stanovanja, te se do momenta prijave nije vratio.

Prema izjavi člana porodice koji je prijavio nestanak, osamdesetjednogodišnji Dragutin Došen je visine oko 170 cm, srednje tjelesne konstitucije, kratke sijede kose, a u momentu nestanka na sebi je imao bež jaknu, crne somotne hlače i kačket sive boje.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska lica.

Apelujemo na sve građane da ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju korisne informacije koje bi pomogle u pronalasku lica, da isto prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj 122.

PU Prijedor

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.