Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica Policijske uprave Prijedor, dana 16.09.2021. godine, izvršili su zaustavljanje i kontrolu putničkog motornog vozila marke „Opel“ kojim je upravljalo lice D.G. iz Gradiške, kom prilikom je droga testom kod vozača i suvozača A.M. iz Gradiške utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu.

Kod vozača D.G. pronađena je i oduzeta bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Speed“ ukupne bruto mase 35 grama, zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne brute mase 65 grama i jedna digitalna vaga.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ D.G. je lišen slobode i nad istim je izvršena kriminalistička obrada.

Oduzeti predmeti biće deponovani u depozit Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici, a nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javom tužilaštvu Prijedor, protiv D.G., biće podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Zakon o fotografisanju

Malo ponavljanja gradiva o tome što je dozvoljeno, a što nije, po pitanju fotografiranja:

Opširnije...