Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor, dana 30.11.2021. godine oko 07,30 časova, prijavljeno je da se na magistralnom putu Prijedor-Sanski Most u mjestu Rasavci dogodila sabraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice teško povrijeđeno.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj kom prilikom je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi, upravljajući vozilom marke „Renault“, učestvovalo lice M.M. iz Oštre Luke koje je zadobilo teške tjelesne povrede i lice M.M. takođe iz Oštre Luke upravljajući vozilom marke „SsangYong Korando“, koje je zadobilo lakše tjelesne povrede.

Teško povrijeđeni vozač prevezen je na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno ograničenja brzine kretanja. Imajući u vidu loše vremenske uslove i smanjenu vidljivost apelujemo na vozače da obrate pažnju na pješake i bicikliste kao učesnike u saobraćaju koji su takođe obavezni poštovati saobraćajne propise.

PU Prijedor

Često se naši ljudi osječaju uvrjeđenim sa riječi 'dijasporac'. Ovo je večinom slučaj iz razloga nepoznavanja značenja te riječi. Šta ustvari znači 'Dijaspora'

Opširnije...