Izdvajamo

 

U protekla 24 časa Policijskoj upravi Prijedor prijavljena su tri krivična djela, narušavanja javnog reda i mira nije bilo, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode u kojoj su lakše povrijeđena dva maloljetna lica.

U ulici Akademika Jovana Raškovića u Prijedoru oko 19,10 časova, na obilježenom pješačkom prelazu ispred Policijske uprave Prijedor dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice M.T. iz Prijedora upravljajući vozilom marke „BMW“ i pješak maloljetno lice iz Prijedora koje je zadobilo lakše tjelesne povrede. Izvršenim alkotestiranjem vozača utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu.

Istog dana oko 11,00 časova na raskrsnici ulica Đure Salaja i Petra Kočića u Prijedoru dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice B.P. iz Prijedora upravljajući vozilom marke „Golf“ i R.Č. iz Prijedora upravljajući vozilom „Passat“, u kojem se nalazilo i maloljetno lice koje je zadobilo lakše tjelesne povrede.

PU Prijedor

Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.