Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor, dana 19.12.2021. godine oko 10,35 časova, prijavljeno je da se na raskrsnici ulica Srpskih Velikana i Mahmuta Bušatlije u Prijedoru dogodila sabraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice teško povrijeđeno.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj kom prilikom je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice R.S. iz Prijedora upravljajući vozilom marke „Peugeot“ i biciklista S.M. iz Prijedora koji je zadobio teške tjelesne povrede.

Zbog težine povreda lice S.M. je prevezeno na Univerzitetsko-klinički centar u Banja Luci, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, da prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da obrate pažnju na pješake i bicikliste kao učesnike u saobraćaju koji su takođe obavezni poštovati saobraćajne propise.

Često se naši ljudi osječaju uvrjeđenim sa riječi 'dijasporac'. Ovo je večinom slučaj iz razloga nepoznavanja značenja te riječi. Šta ustvari znači 'Dijaspora'

Opširnije...