Izdvajamo

 

Gradski štab za vanredne situacije Grada Prijedora obavještava roditelje djece školskog uzrasta i širu javnost da, u skladu sa odlukom Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, u ponedjeljak 24.01.2022. godine, prema ustaljenom rasporedu, započinje redovno odvijanje nastavnog procesa u drugom polugodištu u svim osnovnim i srednjim školama na području grada Prijedora.

Iako je na posljednjem zasjedanju Štaba bilo preporuka da se početak nastavnog procesa prolongira zbog pogoršanja epidemiološke situacije ipak smo se odlučili da nastava počne kako je odlukom Ministarstva i određeno. Gradski štab će u narednom periodu redovno pratiti epidemiološku situaciju u školama i s tim u vezi nadležnim organima predlagati mjere iz svoje nadležnosti.

Svim učenicima i nastavnicima Štab želi bezbrižan i uspješan početak drugog polugodišta.

KOMANDANT

Slobodan Javor

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011