Izdvajamo

 

Na području Policijske uprave Prijedor u periodu od 06. do 09. aprila 2022. godine realizovaće se akcija pojačane kontrole učešća traktora u saobraćaju.

U protekla tri mjeseca na području koje operativno pokriva Policijska uprava Prijedor evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su učestvovali traktori. U dvije saobraćajne nezgode lakše su povrijeđena tri lica.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno na vozače traktora da upravljaju tehnički ispravnim traktorima i da u cilju postizanja potrebne vidljivosti prilikom kretanja na javnim putevima koriste zakonom propisano žuto rotaciono svjetlo.

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.