Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor realizujući akciju pojačane kontrole traktora koja se sprovodi u periodu od 06. do 09. aprila 2022. godine tokom jučerašnjeg dana izvršili su kontrolu 75 vozača traktora.

Za počinjene prekršaje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja sankcionisana su 43 vozača traktora. Iz saobraćaja su isključena dva vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i upravljanja prije sticanja prava na upravljanje, a isključeno je i 12 traktora od kojih dva zbog isteka registracije. Zbog nekorištenja žutog rotacionog svjetla sankcionisano je 18 vozača.

Tokom trajanja akcije od lica S.Š. iz Prijedora oduzet je traktor „IMT“ nakon što je utvrđeno da upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Radi se o višestrukom počiniocu prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja koji po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje 2.200,00 KM.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno na vozače traktora da upravljaju tehnički ispravnim traktorima i da u cilju postizanja potrebne vidljivosti prilikom kretanja na javnim putevima koriste zakonom propisano žuto rotaciono svjetlo.

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011