Izdvajamo

 

Na području Policijske uprave Prijedor tokom prethodnog vikenda realizovane su planske pojačane aktivnosti u cilju sprečavanja vršenja krivičnih djela, redukcije ulične prodaje narkotičkih sredstava, prekršaja iz oblasti javnog reda i mira i prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Operativno taktička mjera i radnja racija izvršena je u dva ugostiteljska objekta u Novom Gradu kom prilikom je kod lica iz Novog Grada pronađena i oduzeta određena količina opojne droge koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, dok je kod maloljenog lica pronađeno i oduzeto hladno oružje-bokser. Tokom vikenda evidentirano je šest prekršaja posluživanja alkohola maloljetnim licima i licima u vidno pijanom stanju.

Akcijom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sankcionisano je 158 učesnika, a iz saobraćaja su isključena 94 vozača. Lišenjem slobode zadržano je 19 vozača zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu u količini preko 1,5 g/kg, kao i dva vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu. Kod jednog vozača pronađena je smeđa praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, čime je počinjen prekršaj po Zakonu o proizvodnji i prometu opojnih droga.

PU Prijedor

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak