Izdvajamo

 

“Elektrokrajina” je danas upozorila javnost da je više građana na području Banjaluke i Prijedora prijavilo da su ih obilazile nepoznate osobe koje se lažno predstavljaju kao radnici ovog preduzeća, te na licu mjesta traže naplatu radova na izmještanju mjernih mjesta (brojila) iz domaćinstava na električne stubove.

“Jedan od ovih slučajeva proteklih dana je prijavljen u Ulici manastira Gomionice u banjalučkom naselju Srpske toplice”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje “Elektrokrajina” je ove nezakonite aktivnosti prijavila Ministarstvu unutrašnjih poslova RS.

“Pozivamo građane da ne nasjedaju na pomenute nelegalne ponude, jer ‘Elektrokrajina’ naplatu usluga ne obavlja na licu mjesta niti u gotovini, već isključivo preko žiro-računa u komercijalnim bankama. Ističemo, takođe, da radove na izmještanju brojila iz objekata potrošnje obavljamo besplatno, u sklopu naših redovnih aktivnosti ovlaštenih radnika ovog preduzeća”, navodi se u saopštenju.

Pomenuto preduzeće je apelovalo na građane da svaku nepoznatu osobu koja u ime “Elektrokrajine” traži naplatu usluga na licu mjesta i u gotovini prijave MUP-u RS na broj 122 i Uslužnom centru “Elektrokrajine” na broj 0800 50 116.

NEZAVISNE

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.