Izdvajamo

 

Protivgradna zaštita noćas je ispalila 129 protivgradnih raketa, čime je spriječen jači grad, te eventualna šteta, saopšteno je iz preduzeća “Protivgradna preventiva Republike Srpske”.

Dejstva su započeta sinoć u 22.30 časova prvo na području Prnjavora i Doboja, zatim Laktaša, Srebrenika, Čelića, Brčkog, Bijeljine i Zvornika, da bi ova oblačnost u 2.00 časa izašla van branjenog područja, ističu iz “Protivgradne preventive”.

Neposredno prije njenog izlaska, sa zapada je došla nova grmljavinska oblačnost, pa je dejstvovano na području Prijedora, Banjaluke, Gradiške, Laktaša, Prnjavora i Čelinca sve do jutros u 5.00 časova.

Na cijelom branjenom području zabilježeni su jaki olujni udari vjetra sa vrlo jakom grmljavinom i pljuskovima, dok je pojava grada i sugradice u jakim pljuskovima dojavljena od strijelaca iz Čelića – Velino Selo, Banjaluke – Potkozarje i Laktaša – Slatina, navodi se u saopštenju.

SRNA
Foto – ilustracija

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo