Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor na osnovu operativnih saznanja o posjedovanju i prodaji opojne droge od strane lica S.B. iz Prijedora, preduzeli su niz aktivnosti usmjerenih na redukciju ulične prodaje narkotičkih sredstava i dana 26.07.2022. godine u ulici Vojvode Stepe Stepanovića u Prijedoru, u dvorištu napuštenog stambenog objekta pronašli pvc vrećicu sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 462 grama i pvc kutiju u kojoj se nalazilo 455 komada tableta koje svojim izgledom asociraju na tablete ekstazija.

Na licu mjesta lišena su slobode dva lica iz Prijedora, nad kojima je izvršena kriminalistička obrada, a u toku je rad na pronalasku osumnjičenog S.B. iz Prijedora.

Istog dana uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva i po naredbi Osnovnog suda u Prijedoru izvršen je pretres u objektu kuće na adresi stanovanja osumnjičenog lica.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor nastavljaju rad na pronalasku osumnjičenog S.B. zbog počinjenog krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ protiv kojeg će, nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Nema saudijskog islama, bosanskog islama, turskog islama. Ima jedan Islam koji vrijedi za sve ljude.

Mr. Safet Kuduzović