Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 23.08.2022. godine oko 14,55 časova prijavljeno je da se na magistralnom putu Prijedor - Kozarska Dubica u mjestu Mirkovac dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice teško povrijeđeno.

Uviđajem na licu mjesta utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice A.L. iz Kozarske Dubice upravljajući vozilom „Fiat“, koje je prilikom slijetanja vozila sa kolovoza zadobilo teške tjelesne povrede zbog kojih je prevezeno na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci.

Policijska uprava Prijedor podjeća da je u toku preventivna kampanja „#101 život“ i apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno na vozače motornih vozila da prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu.

PU Prijedor

29. februara i 1. marta 1992. godine je održan referendum o nezavisnosti Republike Bosne i Hercegovine, na koji je izašlo oko 64% građana RBiH s pravom glasa i njih 99% je glasalo ZA nezavisnu i suverenu BiH, državu ravnopravnih građana i naroda.