Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je da se lice Grozdanić Zdravka iz Prijedora dana 17.08.2022. godine oko 12,00 časova udaljila iz porodične kuće stanovanja u Prijedoru, te se do momenta prijave nije vratila na adresu.

Prema izjavi člana porodice šezdesetpetogodišnja Grozdanić Zdravka je visine oko 160 cm, srednje tjelesne konstitucije i kratke sijede kose, a u momentu odlaska od kuće na sebi je imala trenerku tamno plave boje i sive papuče.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska lica.

Apelujemo na sve građane da ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju korisne informacije koje bi pomogle u pronalasku lica, isto prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj 122.

PU Prijedor

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011