Izdvajamo

 

U saobraćajnoj nesreći u kojoj su sinoć, u mjestu Verići kod Banjaluke, učestvovala tri vozila, poginuo je vozač opel astre Ramo Mehdić (35) iz Donjeg Vakufa, a šest osoba je povrijeđeno.

To je za “Nezavisne novine” potvrdila Mira Miletić, sekretar Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Prema njenim riječima, tragedija se na putu Banjaluka - Prijedor dogodila oko 21 sat. U nesreći je učestvovala još jedna astra, kojom je upravljao N.T. (22) iz Novog Grada, te terenac tojota, za čijim volanom je bio M.M. (39) iz Prijedora.

“Šest lica je povrijeđeno, te im je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Repubile Srpske i Opštoj bolnici u Prijedoru”, navela je Miletićeva.

Uviđaj su izvršili policija i dežurni tužilac, koja je naredila istragu, uključujući i obdukciju tijela nastradalog vozača.

Nezvanično saznajemo da je stradali vozač u automobilu kobnih momenata bio sam, a u preostala dva vozila povrijeđeni su vozači i po dvoje saputnika.

nezavisne/ foto: ilustracija

Hoce li ikad oprostiti,

Beco i Sadeta Medunjanin, ko smije oprostiti u ime njihovog Harisa, Ko ce oprostiti umjesto nastavnica: Velide i Asime Mahmuljin, hoce li im ikad oprostiti moj jaran Kockar ili moj Braco, ko ce im oprostiti u ime Damira Blaževica -Kroke, Hasana Mujicica Didinog, Brace i Mirse Bejdinih sinova, Zile i Ilkana iz Kozaruše, Muamera Kulenovica, Zoke i Ante Murgica, Mensurke Poljak i Majde Zulic, Ko ce oprostiti u ime Salke Sinanagica-Žutog ili u ime Ermina i Hirzada Bešica il’ Ademovic Emira, Hoce li iko smjeti oprostiti u ime Ekrema, Nedada i Velida, sinova Muhameda ef. Bešica, ili u ime trojice sinova majke Mejre ili trojice sinova majke Redžepe Oruc, ili trojice sinova Subhe Alic, njenog Zice, Zilhe i Bahrije ili Mehinih Ene i Ekrema, ko može oprostiti u ime šestorice Forica ili kompletne porodice Taiba Forica, ko u ime Eniza Blaževica koji je živ zapaljen u Kozarcu. Ko ce oprostiti u ime svih onih nevino pobijenih cijih se imena ne mogu sjetiti u ovom trenu?