Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“ koje je počinjeno 03.12.2022. godine u trgovačkoj radnji u Prijedoru, došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela mogu dovesti dva lica, državljani Republike Srbije.

Dana 05.12.2022. godine izvršena je kriminalistička obrada osumnjičenog L.M., dok je M.M. trenutno nedostupan policijskim službenicima.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su osumnjičeni L.M. i M.M. u trgovačkoj radnji u Prijedoru otuđili tri parfema ukupne vrijednosti 250,00 KM. Otuđeni predmeti pronađeni su i oduzeti od osumnjičenog L.M.

O navedenom je obavješten Terenski centar Službe za poslove sa strancima Banja Luka, a nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv L.M. i M.M. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Krađa“.

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak