Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 16.01.2023. godine oko 18,50 časova prijavljeno je da se na lokalnom putu u mjestu Svodna opština Novi Grad dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđen pješak i da se nepoznati vozač koji je prouzrokovao nezgodu vozilom udaljio sa lica mjesta.

Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad 17.01.2023. godine identifikovali su i lišili slobode M.C. iz Svodne koji je upravljajući vozilom „Mercedes“ prouzrokovao saobraćajnu nezgodu u kojoj je D.G. iz Svodne zadobio teške tjelesne povrede.

O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojem će nakon kompletiranja predmeta protiv M.C. biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi“.

Zato necu da cutim, nego necu prestajati pricati, pricat cu o prošlosti, pricati o istini, a ti sine moj i djeco naša, slušajte i pamtite, pamtite i zapamtite, zapamtite i ne zaboravite, jer ko nema prošlosti nema ni buducnosti.