Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 13.04.2023. godine izvršili su kriminalističku obradu lica Z.L. Banja Luke zbog postojanja osnova sumnje da je tokom noći 11/12.04.2023. godine na području grada Prijedora počinio više krivičnih djela.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni tokom noći iz dvorišnog prostora ispred trgovačke radnje u ulici Kozarska otuđio moped, dok je iz pomoćnog objekta u ulici Milana Vrhovca i iz teretnog vozila koje se nalazilo parkirano u ulici Kozarska otuđio elektro mašine, alat i druge predmete.

Otuđeni predmeti su pronađeni i isti će biti vraćeni vlasnicima.

Nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog Z.L. Okružnom javnom tužilaštvu biće dostavljen Izvještaj za počinjena krivična djela „Krađa“.

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo