Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 15.05.2023. godine od višestrukih povratnika u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli su putničko i teretno motorno vozilo.

Teretno motorno vozilo marke „Citroen“ oduzeto je od lica D.V. iz Prijedora nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da vozilo nije registrovano i da se na istom nalaze nepripadajuće registarske oznake, te da D.V. upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da D.V. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 57.300,00 KM.

Vozilo marke „Audi“ oduzeto je od lica D.R. iz Kozarske Dubice nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da vozilo nije registrovano. Provjerom kroz evidencije utvrđeno je da D.R. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje 2.500,00 KM.

Protiv navedenih lica nadležnim sudovima slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnih postupaka.

Uzvišeni Allahu, neka tuga bude nada, neka osveta bude pravda, neka majčina suza bude dova da se više nikada i nikome više ne ponovi ni Kozarac, ni Prijedor, ni Srebrenica!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.