Izdvajamo

Nastupom u Cazinu sam finalizirao svoju ramazansku turneju gradovima Bosne. Lijepo smo se uz naše filmove i opušten razgovor družili u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Travniku, Tešnju, Ilijašu, Visokom, Fojnici, Hadžićima.

Hvala Bogu koji mi dade priliku da širim pozitivne vibracije širom lijepe nam planete i svima onima koji su bili dio ove naše pozitivne priče i turneje. Prezadovoljni odzivom publike, obećavamo da će ovakvih eventa i nastupa biti još u narednom periodu!

Krajem ove godine planirana je i turneja u Americi ako Bog da, i snimanje nekoliko novih filmova, kao i novi serijal za televizijske ekrane za jednu od većih bh. TV kuća
Hvala vam!

inmedia.ba

"Ovdje je bila nagrada smrt. Kroz šta su prolazili logoraši, porodice žrtava, nijedna knjiga, nijedan film ne može opisati.
Mi koji smo imali čast i privilegiju da preživimo torture, preživimo logore, nama je u amanet ostavljeno da svjedočimo, da pričamo, da pozivamo sve one koji su preživjeli torturu, patnje, mučenje, logore, torturu u kućama, u dvorištima, avlijama, da pričaju o tome. To je borba za istinu, to je sprečavanje ponavljanja. Ono što smo mi prošli nebi trebalo smjela i ne trebaju preživjeti naša djeca. Istina na zločine u Trnopolju i sve druge logore ne smije biti zaboravljena." Kazao je Jasmin Mešković, predsjednik Saveza logoraša BiH.

26.05.2017. god.