Izdvajamo

Udruženje poljoprivrednika "Agrarija" Kozarac ponovo u akciji. Ovaj put akcija je pokrenuta za našeg sugrađanina iz Hrnića. Humanitarna akcija je za Muharema Muminhodžića. Muharem zvani Hare rođen 12.06.1968. godine živi sam. Kozarčani znaju za njegovu zdravstvenu situaciju i nesposobnot da se sam brine o sebi.  O njemu brigu vode Enes i Almedina Nukic koji imaju šesteročlanu porodicu i niko nije zaposlen. Znajući za ovako tešku situaciju ove porodice, odlučili smo da Hari izađemo u susret sa nešto namirnica za zimu. Kao i do sad, mi smo postavili korpu u marketu "Gulaš" gdje raja koja kupuje u ovom marketu može neku od namirnica ubaciti u tu korpu i na taj način pomoći našem Hari. Bujrum naši poljoprivrednici i ostala raja dobrog srca.
Veliko hvala svim onim koji ubace neku namirnicu, a korpa će stajati u marketu do petka 17.11.2017. i isti dan ćemo donirane namirnice odnijeti kod Hare.
Naravno potrudit ćemo se da naš vjerni medijski sponzor Nijaz-Caja sve to zabilježi svojom kamerom o objavi na Kozarac.eu.

Udruženje poljoprivrednika "Agrarija" Kozarac

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo