Izdvajamo

 

Trinaesta državna i 41.međugradska izložba sitnih životinja Prijedor 2022 zvanično je otvorena u Sportskoj dvorani Mladost.

Okupila je oko 100 izlagača iz 20 gradova BiH. Izloženo je preko 1500 eksponata golubova, rasne živie , kunića i egzotičnih ptica.
Organizator manifestacije je Udruženje Golub Prijedor, a podrška je stigla i iz Savjeta za uzgoj i zaštitu sitnih životinja BiH.
Mi smo zadovoljni, ma da je planirano da bude daleko bolje, ali jednostavno nismo bili u mogućnosti. Bez obzira na sve izložba je po našem mišljenju dobra, dodao je Mladen Goronjić, predsjednik Udruženja Golub Prijedor

Izložba je jako lijepa, raznolika, a posebno interesantna za mlađe posjetioce. Pokušavamo ove nove generacije približiti prirodi i sitnim životinjama, dodao je Edin Jabandžić, predsjednik Savjeta za uzgoj i zaštitu sitnih životinja BiH.
Izložbu je podržao i Grad Prijedor, a u obilasku je pored građana te učenika prijedorskih škola bio i gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor.
Izložba sitnih životinja u Sportskoj dvorani Mladost trajaće do nedjelje, kada će biti održana i berza sitnih životinja i proglašeni najljepšio eksponati. Za posjetioce je otvorena od 08:00 do 21:00 čas.

gradprijedor/ foto+video Nijaz-Caja Huremović

Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.