Izdvajamo

 

Na području policijske upraave Prijedor tokom prethodne noći dogodile su se dvije saobraćajne nezgode u kojima su povrijeđena četiri lica.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 19,35 časova na magistralnom putu Prijedor - Kozarska Dubica u mjestu Donji Jelovac, u kojoj su učestvovali B.J. iz Prijedora upravljajući vozilom marke "VW Bora" i B.K. iz Prijedora upravljajući vozilom marke "Škoda", teško je povrijeđen vozač B.K., dok je suvozač u istom vozilu N.Š. iz Prijedora prevezen na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci gdje će se utvrditi stepen povreda.

Slijetanjem vozila marke "Audi" koje se dogodilo jutros oko 4,30 časova na magistralnom putu Prijedor - Novi Grad u mjestu Donja Dragotinja lakše je povrijeđen vozač A.D. iz Novog Grada, dok je suvozač S.G. iz Prijedora zadobio teške tjelesne povrede i prevezen je na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno na vozače motornih vozila da poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

Zbogom, Kozaro
Postrojena stoji četa,
A sa strane narod stao;
Ljuta zima osvojila,
Dubok snijeg svuda pao.

Opširnije...