Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor, 08.06.2023. godine oko 15,35 časova prijavljeno je da je u Prijedoru u ulici Ivana Mažuranića došlo do izbijanja požara na stambenom objektu privatnog vlasništva.

Požar je lokalizovan intervencijom pripadnika Teritorijalne vatrogasne – spasilačke jedinice Prijedor, kom prilikom posljedica po lica nije bilo.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 09.06.2023. su izvršili uviđaj te tom prilikom utvrdili da je do požara došlo prilikom izvođenja radova na jednom vozilu unutar automehaničarske radnje koja se nalazi u prizemlju gore navedenog stambenog objekta gdje je usljed djelovanja otvorenog plamena (aparat za varenje) u potpunosti izgorjela automehaničarska radnja, veći dio stambenog objekta i devet vozila.

O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor pod čijim nadzorom policijski službenici preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti požara.

Al' mi moja mati nikad ne znade objasniti zašto ja sad nemam sadašnjosti a o buducnosti da i ne pricam. O prošlosti citam, ali je malo kasno, a da sam znao, da smo svi znali, da nam je receno, sad bi bezbeli kahvendisali kod Šide ili kod Saje cifuta il' pred Indeksom, Oazom ili u Trinestici, ko što su radili oni naši jarani, kojih više nema, prije dvadesetak godina. (Novembar 2011.)