Izdvajamo

 

Zamjenik predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Dražen Vrhovac izjavio je za „Kozarski vjesnik“ da je u toku priprema dokumentacije koja je neophodna za rekonstrukciju bolnice „Doktor Mladen Stojanović“.

Vrhovac kaže da će u rekonstrukciju bolnice biti uloženo oko 146 miliona maraka, te da će kao podizvođači radova biti angažovana lokalna preduzeća.

„Mi smo najavili rekonstrukciju i dogradnju bolnice. Želim da objasnim da je sada u toku takozvani nevidljivi rad, na papirima, dokumentaciji, raznim studijama koje je neophodno proći da bi se došlo do tendera. Bili smo kod ministra Alena Šeranića. Naš tim iz Prijedora i njihov iz Ministarstva zdravlja i usaglašavali smo šta je do sada urađeno.

Rekonstrukcija sada u nekoj projekciji košta 146 miliona KM koje će se realizovati u Prijedoru, jer je naš zahtjev bio da naši podizvođači sve radove obavljaju. Taj novac će grad da osjeti jer će naši privrednici raditi i keramiku i struju, graditi i slično. Ti veliki projekti daju veliki zamajac jednoj sredini“, rekao je Vrhovac.

Kozarski

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo