Izdvajamo

 

Policijski sužbenici Policijske stanice Kostajnica danas su sa predstavnicima Auto moto društva obilježili početak republičke preventivne kampanje „Zvoni da te vide! Neka blista biciklista!“.

U ovkiru ovih aktivnosti u organizaciji Opštine Kostajnica i uz podršku Auto-moto saveza Republike Srpske održana je biciklijada pod nazivom „Put sjećanja“ na relaciji od Kostajnice do Donje Gradine u kojoj su učestvovali učenici osnovnih i srednjih škola.

Ova preventivna kampanja trajaće do kraja avgusta mjeseca sa ciljem povećanja bezbjednosti saobraćaja svih učesnika u saobraćaju kroz povećanje bezbjednosti vozača bicikla.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, a poseban apel se upućuje biciklistima da prilikom upravljanja biciklom na javnim putevima i u uslovima smanjene vidljivosti koriste svjetloodbojni prsluk i da na biciklu imaju ispravnu svjetlosnu signalizaciju.
PU Prijedor

Svaka cast po kojzna koji put Caja tvoje ime treba zapisati zlatnim slovima i na ulaz u pijacu staviti naslov. LEGENDA KOZARACKOG CETVRTKA jer si to do sad zasluzio. DESETKA

Leka Ibric Mehmedagic
Četvrtak 01. Septembar 2016.