Izdvajamo

 

Na Trgu majora Zorana Karlice, koncertom pjevača Dejana Ćuluma otvoren je "Zimski grad", u okviru manifestacije "Prijedorska zima 2023".

"Veliko mi je zadovoljstvo što treći put učestvujem na manifestaciji Prijedorska zima. Ovom prilikom bih poželio svim Prijedorčanima srećne novogodišnje i božićne praznike i sve najljepše u novoj godini, da se volite, širite ljubav i da podržavate naš grad i naše ljude u ovom gradu. Svi mi koji nešto radimo, koji smo ostali ovdje, dajemo svoj maksimum da bi postigli neke pozitivne i dobre rezultate", rekao je Ćulum.
Posjetioci "Zimskog grada" moći će do 1. januara da uživaju u bogatoj gastro ponudi ovdašnjih ugostitelja te dobroj muzici, a za najmlađe tu su i animatori, Djed Mraz i Baka Mrazica. Sutra će, sa početkom u 20 časova, koncert održati bend "Bećari", dok će u nedjelju nastupiti DJ Vladimir Zorić.
Danijela Dodoš, šef kabineta gradonačelnika Prijedora, izrazila je zadovoljstvo odzivom ugostitelja i drugih izlagača te pozvala Prijedorčane i sve ljude koji narednih dana budu prolazili kroz Prijedor, da dođu i posjete "Zimski grad".
"Niz je odličnih sadržaja, ovdje će biti održavani dobri koncerti uz bogatu ugostiteljsku ponudu. Kruna svega je 31. decembra, kada ćemo u Novu godinu ući uz grupu Legende. Tridesetog decembra, tačno u podne, na ovom trgu ćemo proslaviti Dječiju novu godinu, uz podjelu paketića", rekla je Dodoševa.
"Prijedorska zima" počela je 12. decembra i trajaće do 1. januara.

prijedorgrad

Mislim na moju djecu, mislim na djecu cijelog svijeta. Oni su nevini. Ne bi ih trebalo hraniti mržnjom pa da sutra postanu gori od onih koji su nam napravili toliko zla.

Ipak...Ipak treba im reci da bar znaju. Ne moraju niti da mrze niti da praštaju.

Oni to ne mogu za nas uciniti ali moraju znati da im se isto to može desiti.