Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 10.01.2024. godine oko 18,20 h postupili su po prijavi da je na sportskom terenu u Prijedoru u toku tuča između dva lica.

Utvrđeno je da se radi o licima M.T. i M.T. iz Prijedora.

Prilikom intervencije jedan od učesnika odbio je da postupi po naređenju i verbalno i fizički nasrnuo na policijskog službenika, a prilikom lišenja slobode pružao je aktivan otpor.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će se protiv M.T. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, dok će se za oba lica dostaviti izvještaj za krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

PU Prijedor

Kad smo živjeli dole u Bosni uvijek smo se veselili tom četvrtku i da idemo na pijacu i vidimo nekog od poznati, a sad zahvaljujući Caji opet se veselimo četvrtku jer nas naš dragi Caja uvijek obraduje sa novim slikama i svojim izvještajem. Veliko ti hvala i da te dragi Allah dž.š. nagradi za tvoje dobro koje činis. Veliki selam svima.

Četvrtak
Refika , 30. July 2011