Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela „Razbojništvo“ koje je počinjeno 22.02.2024. godine nad radnicom kladionice u Prijedoru došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela može dovesti lice D.K. iz Prijedora.

Nakon lišenja slobode, kriminalističkom obradom uvrđeno je da je D.K. navedenog dana oko 18,45 časova uz prijetnju upotrebe hladnog oružja-noža od radnice kladionice otuđio novac u iznosu od 1.170,00 KM.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenog D.K. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

PU Prijedor

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo