Izdvajamo

POSJETITE NAS U ZANATSKOM CENTRU U PRIJEDORU PREKO PUTA TROPIKA. NARUDŽBE I PITANJA NA BROJ TELEFONA 065725667. UNAPRIJEDITE SVOJE ZDRAVLJE U SLANOJ SOBI POSEJDON.

https://www.facebook.com/slanasobaposejdon/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009552679397

Slana soba Posejdon. Slana soba je sterilna soba u kojoj su pod, zid i plafon prekriveni solju. Srce slane sobe je aparat Halogenerator koji melje medicinsku so u aerosoli od 1 do 5 mikrona i ciljano je ubacuje u sobu. Aerosoli u organizmu djeluju kao bronhijalna četka, štite sluznicu i razredjuju šlajm i čiste pluća od alergena i zagadjivača. Aerosoli se sastoje od minerala, natrijum, kalcijum, gvožđe, litijum, jod... I selen u prirodnom obliku koji je antioksidans.

Terapijske indikacije za slanu sobu su: bronhitis, astma, problemi sa sinusima, česte upale pluća, grla, ušiju, sve vrste alergija ekcemi, psorijaza, atopijski dermatitis... Preporučuje se osobama lošijeg imuniteta. Slanu sobu mogu koristiti osobe svih starosnih dobi od beba do duboke starosti.

Slana soba Posejdon pored svih usluga na koje ste navikli od skora vam nudi i usluge naše Spa oaze Posejdon..Hidromasaža u đakuziju za 5 osoba, relaks zona, tuševi, Sauna...uživajte i opustite se u spa oazi Posejdon....

NOVO u ponudi slane sobe Posejdon. Airbrush tamnjenje tjela. Izaberite željenu nijansu tena i budite tamni za desetak minuta. Radimo sa najkvalitetnijim Kwiktan bojama koje su prirodne i daju željeni ten.

Inhalacija u slanoj sobi je jedina prirodna i bez nus pojava. Preporučujemo vam i masaže u slanoj sobi uz inhalaciju. Radimo sve vrste masaža. Relaks, medicinske, anticelulit, masaže za trudnice limfe drenaže, ekskluzivne masaže čokoladnim uljem, masaža zlatom....

Sve u jedinstvenom ambijentu slane sobe Posejdon. Izdvajamo i masaže u paru, dvije osobe od jednom, ili kraljevska masaža dva fizioterapeuta ili četiri ruke... Jedini u regiji radimo i piling tjela medicinskom solju. Koristimo vise od 15 vrsta ulja poznatog proizvođača Afrodita.

U saradnji sa Afrodita kozmetikom radimo i tretmane preoblikovanja tjela i uklanjanje celulita. Izdvajamo lipo detoks maska Afrodita kozmetike za tjelo koja zateže kožu, izvlači vodu iz organizma i sve toksine, smanjuje obim tjela, aktivira cirkulaciju, uklanja sindrom teških nogu i topi celulit. I BODY WRAPPING tretman preoblikovanja tjela. Gdje se uklanja celulit BODY WRAPPING metodom.

Važno je naglasiti da se rezultati vide već nakon jednog tretmana. Komplet tretman smanjuje obim tjela od 2 do 6 cm. MAGNETNO KVANTNA ANALIZA ORGANIZMA. Koju radimo jedini u regiji. Magnetno kvantni biorezonatni analizator je aparat koji koristi najsavremeniju tehnologiju baziranu na kvantnoj medicini koristeci magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencije elektro magnetnih impulsa tjela.

Aparat dobija jasnu sliku stanja organizma, ukazuje na mogućnost oboljenja mnogo prije nego sto se bolest pojavi. Analizira 33 parametra u vasem organizmu. Kardio vaskularni sistem, mozak i nervi, puls srca i mozga, funkcije zeluca i crijeva, mast u krvi, funkcija jetre, žuč, pankreas, funkcije debelog crijeva, bubrezi, pluća, bolesti kostiju, koštana gustina, reumatska oboljenja, šećer u krvi,vitamini, minerali, aminokiseline, teški metali, fizičko stanje, mentalna sposobnost, kolagen, toksini, alergije, prostata, urologija, ginekologija, koža, endokrini sistem, imuni sistem, analiza grudi,oči, gojaznost, spermatozoidi, i sperma, hormoni, stitna zljezda, menstralni ciklus.....

POSJETITE NAS U ZANATSKOM CENTRU U PRIJEDORU PREKO PUTA TROPIKA. NARUDŽBE I PITANJA NA BROJ TELEFONA 065725667. UNAPRIJEDITE SVOJE ZDRAVLJE U SLANOJ SOBI POSEJDON.

Nismo stigli pobjeći prije čišćenja.

Za mlade da pojasnim šta je to čišćenje. To je kad vojska traži žive i koga nađu ubija, a ponekog su odvodili u logore.

Iz trapa smo slušali kad vojnici govore "Da mi ga je vidjeti živa, nož će mi zarđati".

Mi smo u skloništu (trapu) pokušavali ostati tihi u strahu da nas ne pronađu. Moj otac Bejdo i Asimov otac Vahid su bolovali astmu. U trapu koji je bio negdje 1,5 x 2,5m a visine nekih 90cm, a nas 13. Bilo je jako zagušljivo i kad se sjetim da smo i nuždu vršili tu, pitam se kako su njih dvojica uspjevali kašalj zabušavati. Ovo pišem i plačem...

Nijaz Huremović