Izdvajamo

Policijski službenik Slađan Dačić (1990) iz Prijedora, zaposlen u Jedinici za podršku Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata u Banja Luci, nesebičnim žrtvovanjem i humanim postupanjem, spasio je jedan ljudski život.

Dana 02.01.2018.godine oko 00:15 časova sa gradskog mosta u Prijedoru u rijeku Sanu skočilo je lice N.M. (1996) iz Prijedora.

Vidjevši da je lice skočilo, Slađan Dačić koji je u tom momentu prolazio vozilom, napustio je vozilo, skočio u Sanu i oko 200 metara nizvodno, izvukao lice iz rijeke, kojem je potom ukazana medicinska pomoć od strane Službe hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor.

Policijski službenik Slađan Dačić na ovaj način je pokazao da su policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, bez obzira da li su na dužnosti ili ne, spremni žrtvovati svoje živote kako bi spasili druge.

PU Prijedor
Foto – Facebook

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.