Izdvajamo

 

Policijskoj upravi Prijedor 23.02.2024. godine oko 22,00 časova prijavljeno je da je na magistralnom putu Kostajnica-Kozarska Dubica u mjestu Bačvani došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Uviđajem na licu mjestu utvrđeno da je u nezgodi učestvovao M.M iz Kozarske Dubice upravljajući vozilom marke „Alfa Romeo“ i M.P. iz Kozarske Dubice upravljajući vozilom marke „Opel“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač M.M. koji je zbog težine povreda prevežen na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banja Luci, gdje je i preminuo.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

PU Prijedor

29. februara i 1. marta 1992. godine je održan referendum o nezavisnosti Republike Bosne i Hercegovine, na koji je izašlo oko 64% građana RBiH s pravom glasa i njih 99% je glasalo ZA nezavisnu i suverenu BiH, državu ravnopravnih građana i naroda.