Izdvajamo

Baš ovaj vic ovih dana kruži Internet prostorima u BiH, ali i šire. Očito najgledanija televizijska kuća u BiH, "Federalna TV" i njen informativno-politički program, pogađaju u bit problema kako u državi, tako i u svijetu.

"60 minuta", najgledaniji domaći politički magazin urednika Bakira Hadžiomerovića i njegov kritički odnos prema zbivanjima u Bosni i Hercegovini, te vanjskopolitička emisija "Paralele" urednika Mladena Marića i njegov polukomični, ali iskreni odnos prema svijetu u kome živimo, nažalost na ovaj humorističan način postali su stvarna slika naše stvarnosti i vic nad kojim se trebamo zamisliti, te upitatli da li je zaista tako da:

"Kada pogledam "60 minuta" poželim otići iz BiH, a kada pogledam "Paralele" skontam da zapravo nemam gdje!"

(24sata.info)

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo