Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor povodom početka drugog polugodišta školske 2022/2023 godine preduzimaju preventivne i represivne aktivnosti sa ciljem podizanja svijesti vozača i zaštite najmlađih učesnika u saobraćaju imajući u vidu da je na putevima i u školskim zonama povećano prisustvo djece školskog uzrasta i učesnika u saobraćaju.

U blizini školskih ustanova i na putnim pravcima kojima se kreću djeca školskog uzrasta pojačano je prisustvo policijskih službenika, a u narednom periodu vršiće se i pojačana kontrola učesnika u saobraćaju.

S obzirom da je početak školske godine praćen lošim vremenskim uslovima za odvijanje saobraćaja Policijska uprava Prijedor upućuje apel svim učesnicima u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno vozačima da prilagode brzinu kretanja vozila uslovima i stanju na kolovozu, sa posebnom pažnjom u blizini škola kako bi najmlađi učesnici bili bezbjedni u saobraćaju.

PU Prijedor

Uzvišeni Allahu, neka tuga bude nada, neka osveta bude pravda, neka majčina suza bude dova da se više nikada i nikome više ne ponovi ni Kozarac, ni Prijedor, ni Srebrenica!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.