Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela „Razbojništvo“ koje je počinjeno 23.03.2023. godine nad radnicom kladionice u Prijedoru, došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela mogu dovesti lica B.K. i D.L. iz Prijedora.

Nakon lišenja slobode navedenih lica, kriminalističkom obradom uvrđeno je da je osumnjičeni B.K. navedenog dana oko 10,55 časova prijetnjom upotrebe vatrenog oružja od radnice kladionice otuđio novac, dok je osumnjičeni D.L. u izvršenju krivičnog djela učestovao planiranjem mjesta i načina izvršenja, te pomaganjem prvoosumnjičenom B.K. neposredno prije i nakon izvršenja krivičnog djela.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenih B.K. i D.L. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Razbojništvo“.

PU Prijedor

Budite ponosni na naše kozaračke borce, oficire i generale armije Republike Bosne i Hercegovine. Budite ponosni na naše očeve i majke, braću i sestre, jer oni živješe i umiraše časno. Budite ponosni jer pripadate narodu koji tlačen, proganjan i na pravdi Boga ubijan, a koji druge nije tlačio, proganjao i na pravdi Boga ubijao! Spram dušmanima budite ponosni i prkosni, a spram svojom braćom i prijateljima ponizni i milostivi! Neka nas sviju Uzvišeni Allah na tom putu pomogne!

Mr. Amir ef. Mahić
25.05.2017. god.