Izdvajamo

 

Upravo javljeno… Lice koje je ukralo autobus je uhapšeno! Hvala Vam svima, i firma ‘VIVA TRAVEL’ se izvinjava na uznemiravanju!”, naveli su na Facebooku iz “Viva travela”.

Sa parkinga benzinske pumpe u Omarskoj večeras je ukraden autobus, a na društenim mrežama je nastala prava konfuzija oko vlasništava vozila nakon što je snimak krađe postao viralan

Naime, ukradeni autobus se uputio ka Prijedoru, a na društvenim mrežama je objavljeno da se radi o autobusu firme “Viva travel” iz Banjaluke, dok su neki korisnici naveli da je vozilo vlasništvo kompanije “Rale turs”.

Nakon što se snimak krađe proširio društevnim mrežama oglasili su se iz firme “Viva travel”.

“Hvala Vam! Autobus od druge firme je(ukraden) sa parkinga pumpe. Pritom je udario u auto našeg vozača. Nama je javljeno da je naš autobus ukraden! Taj bus je imao udes prema Prijedoru! Policijska akcija je u toku. Upravo javljeno… Lice koje je ukralo autobus je uhapšeno! Hvala Vam svima, i firma ‘VIVA TRAVEL’ se izvinjava na uznemiravanju!”, naveli su na Facebooku iz “Viva travela”.

nezavisne.com

Ziv I zdrav bio veliki humani covjece, znaj da nisi sam,kud god ti I tvoja kamera za, tobom cijela vojska gledalaca,mi koji smo daleko,uz tvoju pomoc smo tu sa vama,hvala,hvala za ovo divno snimanje u detalje,dogadzanja ovog ljeta,bilo je I tuzno I veselo,veliki selam iz Chicaga!

Ismeta Terzic Dzihic