Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor lišili su slobode lice M.G. iz Oštre Luke zbog postojanja osnova sumnje da je počinio dva krivična djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i krivično djelo „Teška krađa“.

Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je da su u toku noći 30./31. januar i 02. februara sa područja grada Prijedora otuđena dva putnička motorna vozila. Radeći na rasvjetljavanju prijavljenih krivičnih djela došlo se do saznanja da se u vezu sa navedenim može dovesti lice M.G. iz Oštre Luke.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni sa parking prostora odvezao putnička motorna vozila marke „Yugo“ i „Jetta“, koja su kasnije pronađena na području Rasavaca i Usoraca. Osumnjičeni je takođe iz prvog vozila otuđio motornu testeru. Svi predmeti su vraćeni vlasnicima.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će se Okružnom javnom tužilaštvu protiv M.G. dostaviti izvještaj za počinjena krivična djela.

Zato necu da cutim, nego necu prestajati pricati, pricat cu o prošlosti, pricati o istini, a ti sine moj i djeco naša, slušajte i pamtite, pamtite i zapamtite, zapamtite i ne zaboravite, jer ko nema prošlosti nema ni buducnosti.