Izdvajamo

 

Zamjenik predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Dražen Vrhovac izjavio je za „Kozarski vjesnik“ da je u toku priprema dokumentacije koja je neophodna za rekonstrukciju bolnice „Doktor Mladen Stojanović“.

Vrhovac kaže da će u rekonstrukciju bolnice biti uloženo oko 146 miliona maraka, te da će kao podizvođači radova biti angažovana lokalna preduzeća.

„Mi smo najavili rekonstrukciju i dogradnju bolnice. Želim da objasnim da je sada u toku takozvani nevidljivi rad, na papirima, dokumentaciji, raznim studijama koje je neophodno proći da bi se došlo do tendera. Bili smo kod ministra Alena Šeranića. Naš tim iz Prijedora i njihov iz Ministarstva zdravlja i usaglašavali smo šta je do sada urađeno.

Rekonstrukcija sada u nekoj projekciji košta 146 miliona KM koje će se realizovati u Prijedoru, jer je naš zahtjev bio da naši podizvođači sve radove obavljaju. Taj novac će grad da osjeti jer će naši privrednici raditi i keramiku i struju, graditi i slično. Ti veliki projekti daju veliki zamajac jednoj sredini“, rekao je Vrhovac.

Kozarski

Ziv I zdrav bio veliki humani covjece, znaj da nisi sam,kud god ti I tvoja kamera za, tobom cijela vojska gledalaca,mi koji smo daleko,uz tvoju pomoc smo tu sa vama,hvala,hvala za ovo divno snimanje u detalje,dogadzanja ovog ljeta,bilo je I tuzno I veselo,veliki selam iz Chicaga!

Ismeta Terzic Dzihic