Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimajući aktivnosti usmjerene na sprečavanje proizvodnje i prometa opojnih droga 08.03.2024. godine lišili su slobode V.B. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Kod osumnjičenog V.B. i pretresom stambenih prostorija koje koristi pronađeno je i oduzeto je oko 45 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid i 19,3 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenog biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

PU Prijedor

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo