Izdvajamo

 

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor dana 05.05.2024. godine oko 05,00 časova lišili su slobode lice M.T. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela „Ugrožavanje sigurnosti“, „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili minsko eksplozivnih sredstava“.

Naime, osumnjičeni se tereti da je prije lišenja slobode oko 03,30 časova na području grada Prijedora upotrebom vatrenog oružja ispalio jedan hitac u vazduh. Navedenom događaju je prethodila verbalna rasprava sa više lica.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će se Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenog dostaviti izvještaj za počinjena krivična djela.

PU Prijedor

Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.